yleisetneuvotilmaiseksi
Uutisblogi

5 asiaa, joita voit tehdä älypuhelimella pyöräillessäsi

Jotkut meistä ovat niin liimautuneita älypuhelimiinsa, että saamme melkein vieroitusoireita, kun tulemme laittamaan ne käsistään. Vaikka tätä käyttäytymistä ei luultavasti pitäisi rohkaista, on reilua sanoa, että on olemassa perusteita olla napattomasti kiinni asioissa… loppujen lopuksi he voivat tehdä melkein kaiken.
Pyörän selkään noustessa saatat ymmärrettävästi olettaa, että tämä olisi aika, jolloin sinun pitäisi päästää irti älypuhelimesta ja pitää kädet ja silmät keskittyneinä ajamiseen. Itse asiassa se, että et voi katsoa tai koskea älypuhelimeen, ei tarkoita, etteikö sillä voisi tehdä paljon hienoja asioita ajaessasi. Tässä muutamia esimerkkejä…

Kuunnella musiikkia

Numero yksi asia, jonka voit tehdä älypuhelimella ajon aikana, on kuunnella musiikkia, joka auttaa pitämään sinut virkeänä ja ajotunnelmana. Tarvitset tähän handsfree-sarjan ja mieluiten sellaisen, joka on suunniteltu pysymään päässäsi suurilla nopeuksilla ja jonka avulla voit ohjata käsiäsi ajaessasi.
Melunvaimennus on myös hyödyllinen, sillä sen avulla voit kuunnella musiikkia ilman, että se hukkuu liikenteen ääniin.

Kirjeenvaihto

Tietenkin hands free -sarjat ovat itse asiassa tähän tarkoitukseen: kiinnitä kuulokemikrofoni ja siirrä mikrofoni suusi lähelle, niin voit tavata vanhoja ystäviä, selvittää laskut ja yleensä käyttää puhelinta tavoittaaksesi ihmisiä. täytyy jutella kanssa. Tuuli voi olla hieman tuskaa, mutta jos pyöräilet rennosti, se on hieno idea.

Reitti

Voit myös käyttää puhelinta satelliittinavigaattorina ja antaa sen opastaa sinua määränpäähäsi. Tämä johtuu siitä, että sinun ei useinkaan tarvitse katsoa näyttöä: niin kauan kuin sinulla on ääni, voit kuulla ohjeet ja seurata niitä. Tämä on kätevää, jos ajat etkä ole käynyt tässä paikassa aiemmin.

Äänite

Vastaavasti voit myös käyttää puhelimesi GPS:ää reittisi seuraamiseen, mikä on ihanteellinen, jos yrität selvittää, kuinka monta kaloria olet polttanut tai jos haluat parantaa nopeuttasi/etäisyyttäsi. Siellä on paljon sovelluksia, jotka on suunniteltu reittien seurantaan, mutta yksi parhaista on itse asiassa suunniteltu juoksijoille ja sitä kutsutaan nimellä “Endomondo”. Jätä tämä taskuusi, niin se kartoittaa tarkan valitsemasi reitin sekä kertoo, kuinka pitkän matkan olet matkustanut, ja jopa antaa sinun kuulla ystävien jättämiä valmiita viestejä matkasi kriittisissä kohdissa.

Kuvaaminen

Lopuksi miksi et käyttäisi älypuhelintasi GoProna ja kuvaa matkaasi? Voit kiinnittää sen ohjaustankoon useiden pienten lisävarusteiden avulla ja näin saada ratsastajasi katseen maailmasta elokuvan tekemiseen tai vain huvin vuoksi.

Comments are closed.