yleisetneuvotilmaiseksi
Uutisblogi

5 parasta LVI-sovellusta, jotka tekevät työstäsi paljon helpompaa tästä eteenpäin

Jos työskentelet putkialalla, sinun on tiedettävä, että tietyt asiat eivät aina ole helppoja, mutta sen sijaan, että yrittäisit tehdä asioita raskaalla tavalla, anna joidenkin siistien Android-sovellusten hoitaa kaikki kova työ. Katso joitain näistä, koska niiden pitäisi auttaa sinua muutamalla eri tavalla, mutta mikä tärkeintä, ne kaikki estävät sinua joutumasta ajattelemaan liikaa.

Putkialan foorumi

Saatat törmätä vaikeuksiin, kun olet keskellä työtä, etkä voi kääntyä mihinkään. Et voi kysyä oppipoikalta, koska he eivät tiedä, ja he myös menettävät hieman kunnioitusta sinua kohtaan. Varmista, että puhelimessasi on Plumbing Forum -sovellus ja saat vastaukset melkein kaikkeen, joten jos sinulla on ollut hullu viikonloppu etkä jaksa ajatella maanantaina, voit mennä sinne neuvomaan sinun täytyy auttaa sinua selviytymään päivästä.

Markin LVI-osien luettelo

Jos tarvitset tiettyjä asioita, et ehkä löydä niitä paikalliselta putkiliikkeeltäsi, joten mitä teet, jos et halua viettää päiviä katsellen päämäärättömästi muutamia osia? Jos sinulla on tämä sovellus puhelimessasi, voit istua pakettiautossasi ja etsiä tarkalleen tarvitsemasi osan heidän hämmästyttävien sähköisten luetteloidensa avulla. Yli 3 000 kuvitetun sivun ansiosta et voi mitenkään löytää ja tilata tarvitsemaasi, koska jos et löydä sitä sieltä, sitä ei ehkä ole olemassa.

Vesijärjestelmän perusteet

Kun alat työskennellä veden kanssa missä tahansa ominaisuudessa, sinun tulee tietää siitä muutamia asioita, koska se on yksi maailman arvaamattomimmista aineista. Huomaat vain, kuinka hankalaa voi olla manipulointi, kun asiat alkavat mennä pieleen, mutta sen sijaan, että viettäisit aikoja yrittäessäsi miettiä, miten sekaisit, voit vain avata Water System Basics -sovelluksen tarkistaaksesi taulukot, yhtälöt ja vinkit. selvittääksesi, mitä sinun on tehtävä korjataksesi virheesi.

Putkityön sanasto

Jos kysyt joltain sukupolvemme kuuluisilta kirjailijoilta, he kertovat sinulle, että heillä on aina kopio sanakirjasta, jotta he voivat käyttää sitä milloin tahansa. Sanakirjan omistaminen ei ole häpeällistä, eikä se tee sinusta yhtään vähemmän kauppamiestä. Jos olet putkimies, saatat olla iloinen siitä, että on olemassa loistava sovellus, joka toimii sanakirjanasi. Kun olet ladannut Putkialan sanaston puhelimeesi, et voi koskaan unohtaa mitään, ellet pudota puhelin wc:hen.

Putkityön työkalupakki

Olipa kyseessä kellarin kylpyhuoneremontti tai ullakkolattiaratkaisut, haluat aina pysyä ajan tasalla alueesi viimeisimmistä tiedoista. Jos puhelimessasi on Plumbing Toolbox -sovellus, he ilmoittavat sinulle, kun asiakkaat pyytävät tarjouksia säännöllisesti käsittelemistäsi töistä, joten se on hyvä tapa etsiä lisäliiketoimintaa. Sovelluksessa on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mahdollisuus löytää kauppiaita helposti, jos et ole varma, missä he sijaitsevat työskentelyalueellasi.

Miksi asioita tehdään vaikeasti?

Jos meillä on nyt saatavilla sovelluksia, jotka voivat helpottaa työelämäämme huomattavasti, meidän pitäisi ehdottomasti alkaa käyttää niitä. Syy, miksi niitä kehitetään alun perin, johtuu siitä, että niille on ilmeinen tarve, joten hyppää kyytiin ja nauti kyydistä.

Comments are closed.