yleisetneuvotilmaiseksi
Uutisblogi

5 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun olet vihdoin tarpeeksi suuri miettiäksesi toimistotilan vuokraamista

Jos olet valmis miettimään oman toimistotilan vuokraamista, yrityksesi täytyy pärjätä, mutta et voi antaa menneisyytesi hämätä itseäsi, koska jos luulet, että pystyt vuokraamaan toimiston helposti ilman, että se häiritsee sinua. saattaa päätyä munaan kasvoillesi. Tutustu joihinkin perusasioihin, jotka sinun on otettava huomioon, jos et halua tuhlata rahojasi.

Asettelu on tärkeä

Mieti, miten aiot sijoittaa työpöydät, kun kaikki istuvat töihin. Haluatko heidän olevan vastakkain, jotta he voivat kommunikoida helpommin? Jotkut toimistot eivät ehkä salli tätä, ja jos haluat puristaa mahdollisimman paljon tilaa toimistosta, sinun on pohdittava pitkään fyysistä asettelua ennen kuin painat liipaisinta ja allekirjoitat katkoviivan. Se vaikuttaa tuottavuuteen hyvällä tai huonolla tavalla, mikä vaikuttaa varmasti ansaitsemaasi rahan määrään.

Miten ihmiset pääsevät sinne

Et voi vain miellyttää itseäsi vuokraamalla toimiston, vaikka se saattaa kuulostaa houkuttelevalta. On helppoa olla välittämättä siitä, kuinka muut ihmiset pääsevät töihin, mutta kun he tuovat rahaa yritykseesi, sinun on alettava välittää heistä hieman enemmän. Onko lähellä kunnollista joukkoliikennettä, jotta ihmisten ei tarvitse kävellä kilometriä? Onko kaikille tarpeeksi tilaa pysäköidä, jotta se ei syntyisi taisteluksi siitä, kuka saa muutaman jäljellä olevan paikan joka aamu?

Löytävätkö asiakkaat sinut?

Jos yrityksesi käsittelee paljon asiakkaita, jotka asuvat ja työskentelevät kaupungissa, et todellakaan halua heidän ajavan ulos toimistorakennuksestasi, kun he haluavat tavata sinut. Ymmärrän, miksi toimistotilojen vuokraaminen kaupungin ulkopuolella voi olla houkuttelevaa, mutta se ei todellakaan ole hyvä idea, jos toimistossasi tulee tärkeitä asiakkaita koko päivän. Haluat tehdä siitä heille mahdollisimman helppoa, koska loppujen lopuksi et voi johtaa menestyvää yritystä ilman heitä.

Tarvitsetko säilytystilaa?

Sinun ei tarvitse vuokrata isompaa toimistoa vain siksi, että sinun on säilytettävä paljon asiakirjoja. Aina voi vuokrata varastotilaa ja heittää sinne kaiken, jos se onnistuu halvemmalla, mutta ennen kuin aloitat useiden kiinteistöjen vuokraamisen säästääksesi rahaa, sinun on otettava huomioon, kuinka helposti kaikki tulee olemaan saatavilla. Jos kaikki historialliset tiedostosi ovat kaupungin toisella puolella, ei ole kätevää saada jotain käsiinsä, ja se voi lopulta maksaa sinulle enemmän.

Älä varaa itseäsi katastrofiin

Jos sataisi rankkasade ja toimistosi muistuttaisi olympiauima-allasta, kenen pitäisi maksaa siivouksesta? Kenen pitäisi käyttää rahaa katon korjaamiseen? Jos olet vain vuokraamassa toimistotilaasi, toivoisi, että kaikki vastuu jäisi vuokranantajalle, mutta niin ei aina tapahdu, ja se johtuu yleensä siitä, että ihmiset eivät katso sopimusta kunnolla ennen rahojen allekirjoittamista. Ole erittäin varovainen, sillä jokin voi palata puremaan sinua pitkällä aikavälillä.

Aina voi jatkaa etsimistä

Se, että näet paikan, josta pidät, ei tarkoita, että sinun on vuokrattava toimisto, jos se ei täytä kaikkia vaatimuksiasi. Siellä on paljon paikkoja, joissa rastitetaan kaikki ruudut, joten älä myy itseäsi kärsimättömyyden ja kokemattomuuden vuoksi.

Comments are closed.