yleisetneuvotilmaiseksi
Uutisblogi

5 upeaa kuntosovellusta, jotka tekevät sinusta voittajan, joka ei koskaan anna periksi

Kuka tahansa voi päättää, että haluaa vihdoin kuntoon, mutta kuinka moni todella toteuttaa suunnitelmansa? Numerot saattavat heikentää sinua, joten kerro itsellesi, että et voi epäonnistua, jos panet siihen mielesi. Yksi syy siihen, miksi voit pitää kiinni kuntosuunnitelmistasi, on se, että voit käyttää hienoja sovelluksia apunasi. Keskustelemme siitä, mitä ne ovat ja mitä ne tekevät juuri nyt.

Cody: Fitness Community

Jotkut ihmiset eivät halua kuntoutua itsekseen. Joka päivä kuntosalilla käyminen ja painojen nostaminen voi olla yksinäistä, joten he haluavat pitää asiat aktiivisena liittymällä samanhenkisten ihmisten yhteisöön, jotka haluavat saavuttaa samat tavoitteet. Löydät kyseiset ihmiset Cody-sovelluksesta, ja jos pidät heidän harjoittelustasa, voit jopa kopioida heidän harjoituksensa sen sijaan, että keksisit omasi. Sen avulla voit myös seurata kaikkea, jotta voit muistaa tekemäsi viikosta toiseen.

Jokainen liike

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat seurata jokaista asiaa päivän aikana? Voit seurata kaikkea, mitä haluat, mutta auringon laskiessa sinulle jää vain joukko numeroita, vaikka ponnistelet paljon. Every Move -kehittäjät ymmärtävät tämän, minkä vuoksi he ovat tehneet sinulle hyviä tarjouksia jälleenmyyjiltä edellyttäen, että saavutat tietyt tavoitteet. Nyt kun alat seurata asioita, sinut palkitaan jotain jännittävämpää kuin joukko numeroita, kun olet valmis.

Seconds Pro

Jos olet kiireinen ja sinulla on normaali sosiaalinen elämä, et halua viettää liikaa aikaa kuntosalilla joka päivä. Helppo tapa kiertää tämä samalla kun harjoittelet loistavasti, on suorittaa kiertoharjoituksia. Jos pakottaa sinut työskentelemään kovasti tietyn ajan ennen kuin annat rentoutua. Seconds Pron avulla voit organisoida harjoittelusi tietyille intervalleille ja voit käydä kaiken läpi nopeasti, ja voit jopa harjoitella kotona pienellä laitevalikoimalla.

Tabata Trainer

Jotkut väittävät, että Tabata-harjoittelu on nopein tapa pysyä kunnossa maailmassa. Se on kellunut ympäriinsä vuosikymmeniä, ja tämän sovelluksen julkaisusta lähtien se on nostettu jälleen valokeilaan. Se luokitellaan edelleen intervalliharjoitteluksi, mutta omien sääntöjen laatimisen sijaan suoritat harjoituksen 20 sekuntia ennen 10 sekunnin lepoa. Tee tätä 4 minuuttia ja harjoituksesi on valmis päiväksi, mutta näiden 20 sekunnin työn aikana sinun on ponnisteltava niin paljon kuin fyysisesti mahdollista.

Sopimus: Ansaitse rahaa terveelliseen elämään

Tämä sovellus on vähän kuin uhkapeli, koska kun sanot osallistuvasi kuntoilutoimintaan, sinun on mentävä, muuten menetät rahasi. Se saattaa auttaa sinua ylläpitämään motivaatiota esimerkiksi uimatunneille, joten vaikka et viitsisi käydä muutaman kerran viikossa, sinun on tartuttava uima-asuisi ja ajettava kuntosalille, muuten tuhlaa rahaa. Saat myös vaatia rahaa muilta ihmisiltä, ​​kun he eivät täytä velvollisuuksiaan ja kaikkien on tarkoitus tulla voittajiksi.

Jokainen on voittaja

Jokaisella on valta muuttaa elämänsä ja ainoa syy, miksi he luovuttavat, on se, että he eivät voi pysyä motivoituneena. Nämä sovellukset eivät ehkä pysty muuttamaan maailmaa, mutta ne voivat varmasti antaa sinulle vähän kuntoa, kun tunnet olosi masentuneeksi, joten uskon, että ne auttavat sinua pysymään tiellä.

Comments are closed.