yleisetneuvotilmaiseksi
Uutisblogi

5 ihmisten tekemää virhettä, jotka voivat vaikuttaa kotinsa hintaan, kun on aika myydä

Joten olet vihdoin valmis myymään rakkaan kotisi, mutta sinun on parasta toivoa, että joku muu rakastaa sitä yhtä paljon kuin sinä, muuten et ehkä saa täyttä hintaa. Et halua sen tapahtuvan, koska se on tuhoisaa, joten katso joitain ongelmia, joita haluat yrittää välttää aina kun mahdollista.

Hulluja maisemointiideoita

Nuo suloiset puut, jotka istutit lähelle kotiasi tai ajotieltä muutama vuosi sitten, saattavat näyttää tällä hetkellä mukavilta, kun ne ovat vielä pieniä, mutta mitä tapahtuu muutaman vuoden kuluttua, kun ne kasvavat? Luuletko, että joku tekee vaikutuksen kodistasi, kun hän tajuaa, ettei hän näe ikkunasta ulos, kun puu saavuttaa tietyn koon? Jos aiot istuttaa puutarhaasi mitä tahansa, sinun on mietittävä, mikä vaikutus sillä on tulevaisuudessa, jos et halua pelotella kodin ostajia pois.

Etuovi on tärkeä

Ihmiset kertovat sinulle, että kodin ulkoasu on tärkeä, koska se on ensimmäinen asia, jonka potentiaalinen ostaja näkee saapuessaan kotiisi, mikä on itse asiassa totta. Älä vain unohda etuoveasi, koska se on ensimmäinen asia, jonka he näkevät ennen kuin he astuvat sisään. Jos ovenkahva putoaa ja ovesi näyttää tuhatvuotiaalta, siitä jää paha maku kenenkään suuhun, etkä halua, että hänen päässään pyörii negatiivisia ajatuksia ennen kuin he astuvat sisään.

Älä peittele asioita

Jos sinulla on ihanat puiset kattopalkit, olisit typerä peittää ne, sillä ne tuovat kotiisi tyylikkyyttä. Sama koskee esimerkiksi takkapaikkoja, ja vaikka ihmiset eivät käytä niitä, he nauttivat ylimääräisestä sisustuksesta, joten niiden peittäminen voi välittömästi laskea kotisi arvoa. Älä yritä peitellä jotain, koska haluat kotisi näyttävän nykyaikaisemmalta, sillä sinulla on helpompi saada hyvä hinta kodistasi, jos siinä on luonnetta.

Pidä silmällä pieniä asioita

Voisit kävellä kotonasi juuri nyt, etkä ehkä löydä siinä mitään vikaa, mutta kun joku aikoo käyttää satoja tuhansia dollareita, hän tutkii kaiken läpi hienohampaisella kampalla. Jos he huomaavat pieniä ongelmia, he olettavat automaattisesti, että seinissä voi olla suurempia ongelmia, ja he tietävät, ettet huolehdi kodistasi kunnolla. Sinun on parempi tarkastaa kotisi omalla hienohampaisella kampalla ennen kuin kukaan muu ehtii siihen.

Rahan käyttäminen luksustavaroihin

Kiinteistömarkkinat ovat valtavat, ja ihmisillä on nykyään enemmän valinnanvaraa kuin koskaan ennen, joten he etsivät aina parasta mahdollista tarjousta. Olen varma, että teet täsmälleen samoin, kun etsit uutta kotia. Tämä tarkoittaa, että 99 % potentiaalisista ostajista ei ole kiinnostunut luksustuotteistasi, ja vaikka he saattavat rakastaa puutarhakylpytynnyriäsi, he eivät maksa ylimääräistä kodistasi, koska siellä on sellainen. Jos käytät rahaa luksustuotteisiin, et saa sitä takaisin ja sinun on vaikea myydä kotiasi, jos yrität.

Se on ylimääräisen vaivan arvoista

Kun teet ylimääräistä vaivaa varmistaaksesi, että kotisi näyttää täydelliseltä, voit mahdollisesti pussittaa paljon ylimääräistä rahaa, joten älä säästä, kun jotain niin arvokasta on tulossa. Elät vain katuessasi sitä, tai jos et näytä pystyvän muuttamaan kotiasi, joudut tekemään paljon työtä saadaksesi sen vihdoin käsistäsi.

Comments are closed.