yleisetneuvotilmaiseksi
Uutisblogi

5 näppärää puutarhanhoitolaitetta, jotka saavat vihreät sormesi hikoilemaan jännityksestä

Puutarhurit etsivät aina uusia ja jännittäviä tapoja tehdä asioita, ja olemme onnekkaita, sillä heillä on jatkuvasti tarjolla upeita vempaimia, jotka saat helposti vihreisiin käsiisi. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mitä on saatavilla, katsomme tarkemmin joitain hienoja laitteita, jotka haluat omistaa.

Lasinen riippuva kasviterraario

Aina ei halua kävellä ulos katsomaan kauniita kasvejasi, mutta jos haluat tuoda osan niistä sisätiloihin, tarvitset ne säilytyspaikan. Jos haluat tyylikkään ratkaisun, sinun kannattaa yrittää hankkia muutama näistä roikkuvista kasviterraariumeista, sillä ne voidaan ripustaa mistä tahansa ja ne lisäävät kodin sisustukseen tyylikkyyttä. Koska ne on valmistettu lasista, voit nähdä kasvisi selkeästi, sillä ei ole mitään järkeä pitää niitä kotona, jos et pääse ihailemaan niitä.

Wi-Fi-kasvien anturi

Se, että et tiedä juurikaan täydellisen kasvin kasvattamisesta, ei tarkoita, ettet pysty kilpailemaan maailman parhaiden puutarhureiden kanssa, mutta tarvitset ilmeisesti vähän apua. Saamasi apu tulee nerokkaan pienen Wi-Fi-kasvin anturin muodossa. Se pystyy tekemään monia mittauksia ja ilmoittaa sinulle, kun sinun on tehtävä jotain auttaaksesi kasvejasi. Teknologian ansiosta se voi tehdä tämän lähettämällä sinulle viestejä puhelimeesi, jotta et koskaan unohda niitä.

AeroGarden Ultra LED

Kun haluat kasvattaa jotain, et halua istua odottamassa ikuisesti, kunnes se toteutuu. Jos kasvatat tomaattikasvia, haluat syödä ne heti, kun näet niiden alkavan muodostua, joten eikö olisi hienoa, jos olisi tapa nopeuttaa kaikkea? Se on itse asiassa mahdollista, kunhan kasvatat vihanneskasvejasi AeroGardenissa. Se käyttää valotekniikkaa nopeuttamaan toimintaa, mutta silti se käyttää vain noin 30 wattia tehoa, mikä ei ole liian haitallista sähkölaskullesi.

Älykäs sprinklerijärjestelmä

Nurmikon sprinklerit ovat mahtavia, koska ne hoitavat kaiken työn, kun istut tekemättä mitään. Kasvisi kastellaan, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden kuolemasta, mutta tavallisissa sprinklerijärjestelmissä on omat vikansa. Tämä älykäs järjestelmä pyrkii antamaan sprinklereillesi oman mielenilmauksen, ja se käyttää sisäänrakennettua tekniikkaa säästääkseen valtavan määrän vettä vuosittain. Voit myös pitää kaikkea tarkkaavaisena ohjaamalla järjestelmääsi älypuhelimella.

Erittäin ohut kevyt letku

Jos et halua maksaa ja asentaa sprinklerijärjestelmää, joudut silti kastelemaan puutarhasi, mutta se tarkoittaa, että joudut käyttämään letkua. Voit käyttää paksua letkua, jota on vaikea vetää ympäri puutarhaa, mutta paljon helpompi ratkaisu olisi poimia jokin näistä kevyistä letkuista. Pystyt helposti hyppäämään puutarhassa, koska ne ovat niin kevyitä ja on myös paljon vähemmän rasittavaa, kun on aika kääriä se ylös ja laittaa pois.

Se kehittyy jatkuvasti

Oletko tyytyväinen teknologiaan, jonka ansiosta voimme tehdä asiat paljon helpommin? Nautitko nyt tarjolla olevista vaihtoehdoista, kun haluat laittaa kasveja esille? Jos olet vanha koulu, olet ehkä vihannut kaikkea, mistä olemme tänään puhuneet, mutta jokin kertoo minulle, että yksi tai kaksi näistä hienoista vempaimista on kiinnittänyt huomiosi, ja sinun pitäisi testata niitä.

Comments are closed.